Szállítási, átvételi és fizetési információk

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A csomag személyes átvétele esetén a vételár a helyszínen készpénzben fizetendő.

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének (vételár és esetleges szállítási díj) előre történő kiegyenlítésére (természetesen személyes átvételt is választhat). A banki előre utalás a 12022203-01195523-00300003 számlaszámra teljesítendő, a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámot kérjük a közleményben feltüntetni. A megrendelt termék a végösszeg beérkezését megelőzően át nem vehető és futárszolgálattal ki nem szállítható.

Utánvétel estén a megrendelt terméket és a szállítás díját a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (garancia levelet) a csomag tartalmazza.

Házhoz szállítási, személyes átvételi információk

A megrendelt termékek (szállítási díj felszámítása nélkül) személyesen átvehetőek az erről szóló értesítést követő 5 munkanapig, vételár előre történő kiegyenlítése esetén 8 munkanapig az átvételi telephelyen.

Cím: 1084 Budapest, Bacsó Béla utca 29. (Rákóczi téri metró kijárattól és a 4-6 villamos megállótól 80 méterre.) Nyitvatartás: H-K-Sze 10:30-18:00 óráig, Cs-P 10:30-18:30.

Házhoz szállítás esetén Webáruházunk megrendeléseit a Mixpakk futárszolgálat és fuvarszervező cég teljesíti. (A megrendelések házhoz szállítását csak Magyarország területén tudjuk vállalni.) A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A csomagok szállítási költsége ebben az esetben, függetlenül attól, hogy a megrendelés elért kedvezményes vagy ingyenes szállítási sávot 990Ft, melyet a csomag telephelyünkre történő visszaérkezését követően, ügyfélszolgálatunk jelzését követően és egyeztetve, átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel rendezhet.

Az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett a futárszolgálatnak történő átadást megelőzően a csomagok tartalmát fényképezőgéppel rögzítjük.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és tételesen vegye át az árut. Kérjük, hogy a termékek sértetlenségét, mennyiségét is ellenőrizze a helyszínen, mivel hiányosság, sérülés esetén azt jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítási díjak

Személyes átvétel esetén: 0Ft - ingyenes (szállítási díj nem kerül felszámításra)

Futárszolgálat: 0Ft / 990Ft  Ettől eltérően szállítási akciók keretében.

Házhozszállítás esetén a termékek árán felül a fentiek szerinti szállítási díjat kell fizetni. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

A szállítási díj maximálisan 35kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában, értéktől függetlenül a 35kg-ot meghaladó csomagokra 35kg-onként további 990Ft szállítási díjat számolunk fel.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!